Az ismerősök

Az Ismerősök listáján szereplő ismerős vagy tartomány törlése

ír egyedülálló nők

Nyissa meg az Apple Music alkalmazást. Koppintson a Hallgatás most elemre. A Hallgatás most képernyő jobb felső sarkában: iPhone, iPad vagy iPod touch készülékén koppintson a fotó ikonra. Androidos készüléken koppintson a Továbbiak gombramajd a Fiók elemre.

Az Ismerősök zenéi használata zene megosztására

A képernyőn megjelenő instrukciókat követve többek között létrehozhat egy felhasználónevet, megkeresheti és elkezdheti követni ismerőseit, és megoszthat lejátszási listákat. Koppintson a Kész ismerkedés helyszínek stuttgart. Megosztott tartalmak kezelése Kiválaszthatja, hogy megosztja-e a hallgatott zenéket a profil követőivel. A profilképe és a felhasználóneve akkor is látható lesz a Keresésben, ha magánjellegűvé tette a hallgatási előzményeit és a lejátszási listáit.

Ha teljes mértékben törölni szeretné magát, törölje Apple Music-profilját.

Saját profil megtekintése Nyissa meg az Apple Music alkalmazást. A Hallgatás most lap jobb felső sarkában koppintson a fotó ikonra vagy a fotójára.

Platform módosítása: Alapértelmezés a profilod Ismerősök területe nyilvánosazaz mindenki láthatja. Az Ismerősök terület megtekintésére jogosultak körének módosítása: Kattints a ikonra a Facebook jobb felső részén. Válaszd a Beállítások és adatvédelem lehetőséget, majd kattints a Beállítások elemre. A bal oldali oszlopban kattints az Adatvédelem lehetőségre. Keresd meg a Ki láthatja az ismerőseid listáját?

A képernyő tetején koppintson a [saját név] Profil megtekintése elemre. Lejátszási listák megosztása vagy az ismerősök A profil tetején koppintson a Szerkesztés elemre.

Válassza ki a lejátszási listákat, amelyeket meg szeretne osztani a profilján és a Keresés funkcióban, illetve szüntesse meg azoknak a lejátszási listáknak a kijelölését, amelyeket el kíván rejteni.

Az Ön által társkereső iroda nyugdíjas zenék elrejtése Ha el kíván rejteni valamit, amit hallgat, lépjen a profiljára, érintse meg és tartsa megérintve az albumot vagy a lejátszási listát, majd koppintson az Elrejtés a profilból elemre.

Он решительно подошел к терминалу и запустил весь набор программ системных оценок «ТРАНСТЕКСТА». - Твое сокровище в беде, коммандер, - пробормотал .

Az Ön által hallgatott összes zene elrejtéséhez: A profil tetején koppintson a Szerkesztés elemre. Görgessen a képernyő aljára, majd kövesse a készülékéhez tartozó lépéseket: iPhone, iPad vagy iPod touch készüléken kapcsolja ki a Hallgatás most funkciót.

Androidos készüléken koppintson a További adatvédelmi beállítások elemre, majd kapcsolja ki a Hallgatás most funkciót. Profil törlése A profil tetején koppintson a Szerkesztés elemre. Görgessen a képernyő aljára, majd koppintson a Profil törlése elemre. Ha törli a profilját, a felhasználói azonosító és a zenehallgatási előzmények egyaránt törlődnek az Apple Musicból, az ismerősök az Apple Music-előfizetésre nincs hatással a művelet.

Ha megosztott egy lejátszási listát az egyik ismerősével, és ő mentette a készülékére, akkor eltűnik a lejátszási lista. A könyvtár és a lejátszási listák nem módosulnak.

Ismerősök keresése és követése Íme néhány módszer, amellyel barátokat találhat, akiket aztán követhet: Barátok követése: a profil az az ismerősök koppintson a További barátok követése elemre, majd az adott személy melletti Követés elemre.

Keresés az Apple Music alkalmazásban: lépjen a Keresés funkcióra, írja be a barátja nevét, koppintson a nevére a keresési eredmények között, majd koppintson a profil tetején található Követés gombra. Ha valaki felkéri arra, hogy követhesse, akkor a profil tetején fogadhatja vagy utasíthatja el a kérést.

a flörtölés down tijd

A gyerekek Családi megosztás részét képező fiókjaival nem lehet zenéket megosztani. Az ismerősök által hallgatott zenék megtekintése A barátai által megosztott zenék megtekintéséhez és lejátszásához lépjen a Hallgatás most lapra, majd görgessen le a Barátok által hallgatott zenék részhez. Ha meg szeretné tekinteni egyik ismerősének profilját, lépjen a profilra, majd koppintson a fényképére a Követők vagy a Követés szakaszban.

Itt megtekintheti az általuk megosztott lejátszási listákat, és hogy mit hallgatnak.

Felhasználók követésének leállítása és felhasználók blokkolása Lépjen a profiljára. A Követés vagy a Követők szakaszban koppintson egy személyre a profiljának a megnyitásához. A profilja jobb oldalán koppintson a Továbbiak gombra.

hokis know

A személy követésének leállításához koppintson a Követés megszakítása elemre. Ha nem szeretné, hogy a személy lássa a profilját, koppintson a Blokkolás elemre.

Így nézheted meg, kik töröltek az ismerősök közül a Facebookon!

A blokkolt személyek nem látják a zenéit és nem tudják megtalálni a profilját az Apple Music alkalmazásban. Probléma bejelentése Ha sértő tartalmat talált egy felhasználói profilon vagy egy felhasználó által létrehozott lejátszási listában, bejelentést tehet róla az Apple-nek, és mi kivizsgáljuk az ügyet.

Bármely olyan tartalommal kapcsolatban bejelentheti az aggályát, amit egy Apple Music-felhasználó töltött fel vagy osztott meg.

A következőkről tehet bejelentést:.

cikkek